Drie dimensionale figuurzaag patronen

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 209-2
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik ben op zoek naar allerlei tekeningen om te figuurzagen. De bibliotheekboeken heb ik allemaal al doorgenomen en in de winkels kan ik ook niet echt vinden wat ik zoek. En ik zoek geen platte figuren die uitgezaagd worden maar dingen die ook in elkaar gezet moeten worden zodat het een drie dimensionaal figuur wordt. Bijvoorbeeld kinderspeelgoed zou ik ook leuk vinden.
Wie helpt mij verder? Alvast bedankt.
Jolanda


Kopieer een willekeurige afbeelding via copy/paste naar afbeelding in word, maak het zo groot je wilt, print het, knip het uit, en plak het op je hout oid. succes.
Groet Judith

Ik zag u oproep dat u drie dimensionale figuren zoekt.
Ik zat zo te denken als u dat niet kan vinden is het misschien een leuk idee
voor u om dan toch platte figuren te figuurzagen maar dan met een snede onderop erin,zodat u er dan een latje ingeschoven kan worden,en met houtlijm vastzetten.
En dan misschien poppenkastfiguren te maken en te beschilderen.
Dan komen de figuren ook tot leven!
Weet niet of het al bestaat,en anders is het een leuk nieuw item!
Veel plezier met het figuurzagen,
Groetende Dietha Vreeswijk

Wij waren laatst bij De Spelerij in Dieren, en zij hebben enorm veel van dit soort 3-D figuurzaag tekeningen. Misschien zou je hen kunnen mailen of bellen?
Groetjes,
Amber

Denk eens aan eenvoudige kleurplaten die je op triplex of iets dergelijks uitzaagt.
Om even aan de kerst te denken: dennenboom, engel, kerstklok en sneeuwster. Een dennenboom en ster kun je driedimentionaal maken door twee in elkaar te schuiven.
Maar ook een kat, Nijntje, een bloem zijn leuk uit hout te maken. Je moet gewoon eens googlen bij afbeeldingen van iets wat je graag uit hout zou willen maken. Ongetwijfeld heb je succes bij het vinden van ideeën. Even kun je op een kopieerapparaat het motief vergroten of verkleinen.
Succes gewenst door Marian

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 



spatje





Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop