Maandbladen inbinden anders

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 192-2
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik heb verschillende jaargangen van maandbladen en wil deze mooi bij elkaar houden. Heb al op internet gezocht voor bij elkaar binden maar dat vind ik vrij lastig. Wie heeft er een andere leuke manier om een jaargang te bewaren zodat ze goed gebruikt kunnen worden?
Met vriendelijke groet
Anneke


Misschien heb je hier iets aan : Vroeger bonden wij de Donald Ducks in, in een band met metalen strips, die je dan precies midden in het blad moest schuiven. Was erg handig.
Geen idee of zoiets er nu nog is
Succes
Corrie

Een aantal ideeën;
A) Ik doe de bladen altijd per thema of onderwerp in een tijdschriften houder, voorop een stickertje/labeltje wat er in zit.
B) Je zou ook de bladen uit elkaar kunnen halen/scheuren en deze bij elkaar in een show map of insteekhoes kunnen doen. Je kunt ze dan bewaren (met de insteekhoezen) in een ordner.
C) Tenslotte; zou je ook de bladen kunnen bewaren door er gaatjes in de maken met een perforator (ligt natuurlijk wel aan de dikte), en deze dan in een ordner doen om te bewaren.
Anneke, hopelijk heb je wat aan deze tips/ideeën! Veel plezier en succes ermee!
Groeten van Hanneke Olthoff.

Koop een plastickrat en doe ze daar in. Zelf heb ik al mijn spullen in kratjes die je kunt stapelen.
h.gr Martha

Ik heb zelf een grote doos van waspoeder gebruikt. Bovenkant er af snijden en dan de voor en achterkant schuin weg snijden. Een leuk papiertje er omheen en je hebt je verzamel doos. Gebruik inpakpapier daar heb je veel keus in
Arja van Duin

Misschien is een acrchiefkast met hangmappen een idee? Deze zou je natuurlijk ook zelf kunnen maken, elke jaargang een eigen kleurtje kan leuk zijn.
Zie bijvoorbeeld de foto onderin!
Groetjes Judith Oosterlee



Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 



spatje





Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop