Abraham En Sara

Abraham en Sara zijn de namen voor als je vijftig wordt. Abraham is voor de mannen en Sara is voor de vrouwen.
Er wordt meestal gezegd dat je Abraham of Sara bent op het moment dat je 50 wordt maar eigenlijk heb je Abraham gezien. (Of Sara gezien.)
Abraham komt uit de bijbel en zijn vrouw heette Sara. Hierover lees je meer op de pagina Abraham .

Pop

Vaak wordt er tegenwoordig een pop buitengezet om de vijftig jarige een beetje te pesten. Ten eerste willen de meeste mensen niet weten dat ze vijftig geworden zijn omdat ze dat toch wel "oud" vinden. En tevens is de pop meestal niet de mooiste uit de buurt. Vooral vrouwen zien zichzelf liever wat mooier.
Er kan een zelfgemaakte pop buiten staan, wat vooral vroeger vaker gebeurde, en het kan een gehuurde pop zijn. Deze laatste worden steeds vaker gebruikt. Een grote opblaasbare pop!
Zelf maken? Kijk dan op de pagina Pop maken



Feest

Een speciale leeftijd bereiken vereist vaak ook een speciaal feest. Als je je verjaardag niet vaak viert dan is het worden van vijftig toch wel een reden om het een keer wel te vieren. Doe je het zelf niet dan heb je kans dat je familie er wel wat van gaat maken en dan kun je het beter zelf in de hand houden.

Menu

Aan de linkerkant vind je de diverse onderwerpen van de Abraham en Sara website in het menu. Het is onderverdeeld in verschillende hoofdstukken die allemaal te maken hebben met het organiseren of bezoeken van Abraham en/of Sara feest.

 

Ontbijtje thuis
De jarige 's morgens verrassen met een ontbijtje op bed is altijd leuk. En als je het niet zelf kan doen dan laat je het bezorgen!

Op zoek naar een origineel cadeau?
Op de site vinden bezoekers honderden cadeaubonnen die variëren van slapen in een Hunebed, een dagje racen op Zandvoort of Wellnessweekend, tot een High Tea of workshop tapas maken. Altijd leuk voor een 50-jarige

Partyshopper.nl
Met aantrekkelijke prijzen en een uniek assortiment, is Feestwinkel een aantrekkelijke shop voor het kopen van feestartikelen. Hier vind je artikelen in het assortiment die nergens anders in Nederland te koop zijn.











Null